Čas Vianoc sa už blíži a vy ste na začiatku svojej premeny a neviete ešte ako sa budete stravovať cez Vianoce a akú budete mať Štedrovečernú večeru?
Dám vám super tip a verte, že keď ju navaríte aj rodine, budú spokojní.
Dáme variť kyslú kapustu do vody spolu so sušenými slivkami kúpiť na eshope Sušené dubáky, alebo vaše obľúbené hríby zalejte horúcou vodou a nechajte ich trochu zmäknúť a potom pridajte do kapusty. Ak je potrebné prisolte himajskou, alebo morskou soľou
Veľa červenej cibule nakrájajte na dobno a opražte pomaly na sézamovom oleji kúpiť na eshope. (Ak používate ghí, použite ho…..jediné oleje vhodné na praženie sú sézamový olej, kokosový olej a ghí, to však nie je vegan…..záleží to od pomeru polynenasýtených a mononenasýtených mastných kyselín, ). Na konci praženia pridajte na drobno nakrájaný cesnak a ešte jemne popražte. Všetko z panvice pridajte do kapusty.
Zjemnite kešu smotanou, ktorú si vyrobíte keď namočíte kešu oriešky aspoň na 2 hodiny, premyjete a potom ich zmixujete s vodou. A na záver keď odstavíte pridajte lahôdkové neaktívne droždie kúpiť na eshope. Dodá kapustnici lahodnú chuť.
Ako inú variantu si môžete urobiť s opraženým tempehom a červenou paprikou.
Aj cez Vianoce sa môžeme stravovať zdravo a pri tom si pochutiť bez pocitu strádania a výčitiek.
Dobú chuť.
Andrea