Budeme potrebovať:
Quinou kúpiť na eshope
Maslovú tekvicu (alebo hokaido, alebo na pečenie)
Cibuľu
Tamari kúpiť na eshope
Himalajska soľ kúpiť na eshope
Lahôdkové droždie kúpiť na eshope
Miso kúpiť na eshope.
Kapustu
Kešu kúpiť na eshope
Vodu
Kôpor
Cibuľu nakrájame na jemno, opražíme na sezamovom, alebo kokosovom oleji (ak používate ghi, tak môžete použiť). Pridáme opláchnutú quinou, tekvicu na kocky, zalejeme vodou, pridáme tamari a soľ a varíme do mäkka. Ak je potrebné prilievame vriacu vodu, aby sa nám urobilo krémové „rizoto“. Po odstavení z ohňa pridáme lahôdkové droždie a miso.
Kapustový šalát si urobíme jednoducho: nastrúhame kapustu a primiešame smotanu z kešu, ktorú si urobíme v mixéri spolu s vodou, soľou a múžete pridať cesnak. Na záver primiešame kôpor.
Dobrú chuť
Andrea