Budeme potrebovať:

Quinou kúpiť na eshope

Maslovú tekvicu (alebo hokaido, alebo na pečenie)

Cibuľu

Tamari kúpiť na eshope

Himalajska soľ kúpiť na eshope

Lahôdkové droždie kúpiť na eshope

Miso kúpiť na eshope.

Kapustu

Kešu kúpiť na eshope

Vodu

Kôpor

Cibuľu nakrájame na jemno, opražíme na sezamovom, alebo kokosovom oleji (ak používate ghi, tak môžete použiť). Pridáme opláchnutú quinou, tekvicu na kocky, zalejeme vodou, pridáme tamari a soľ a varíme do mäkka. Ak je potrebné prilievame vriacu vodu, aby sa nám urobilo krémové „rizoto“. Po odstavení z ohňa pridáme lahôdkové droždie a miso.

Kapustový šalát si urobíme jednoducho: nastrúhame kapustu a primiešame smotanu z kešu, ktorú si urobíme v mixéri spolu s vodou, soľou a múžete pridať cesnak. Na záver primiešame kôpor.

 

Dobrú chuť

Andrea