1 šálka kešu, namocit na 12 hod  kúpiť v eshope

3 strúčiky cesnaku

1 PL citrónovej šťavy

himalájska soľ  kúpiť v eshope

voda podľa potreby

Kešu, cesnak, citrónovú šťavu  soľ dáme do mixéra,vodu prilievame postupne až do konzistencie smotany.

Do smotany na drobno nakrájame cuketu, kápiu, paradajky a marinované šampiňóny ( mainujeme v tamari,olivovom oleji 1:1 a cesnaku.niekoľko hodín )
Všetko spolu prehrejeme na 42st a primiešame raw ryžu z rastliny konjac. ( Clean Foods- kúpiť v eshope )

Môžete posypať raw parmezánom a bylinkami 
Dobrú chuť

Andrea

Rastlina Konjac (Amorphophallus konjac) je pre svoje špecifické účinky využívaná v ázijskej kuchyni už po stáročia. je to zdravá, prírodná, bezpečná potravina, bohatá na vlákninu glukomanán.

Glukomanán sa používa ako výživový doplnok pri znižovaní hmotnosti, úprave cholesterolu, pri cukrovke, zápche, ale napríklad aj pri problémoch s akné. Taktiež znižuje riziku rakoviny hrubého čreva, rakoviny konečníka, zmierňuje hemeroidy a obmedzuje tvorbu žlčových kameňov.

* bráni telu vstrebávať tuk. Tuky, nahromadené v črevách na seba glukomanán viaže a pomáha ich vylúčiť z tela

* v hrubom čreve sa rozpustí na tekutinu a vytvorí gél, ktorý na seba viaže žlčové kyseliny v črevách. Vďaka tomu konvertuje pečeň viac cholesterolu na žlčové kyseliny a hladina cholesterolu v krvi sa znižuje

* spomaľuje trávenie a vstrebávanie živín, čo má za následok pomalé a rovnomerné uvoľňovanie glukózy zo všetkých spotrebovaných sacharidov. Zároveň je účinný pri znižovaní cukru a je vhodný ako doplnok inzulínu pri liečbe Diabetes mellitus I

* spomaľuje vyprázdňovanie žalúdka, čo vyvoláva pocit plnosti a sýtosti.

Rastlina Konjac má vynikajúce nutričné zloženie. Okrem vlákniny Glukomanán obsahuje 18 amínokyselín, minerály, vápnik, vitamín K, železo, megnézium, mangán, meď a kobalt