Čo budeme potrebovať
1 veľká cibuľa
2pl sezamového oleja
Tempeh
410g Pasatta
250g cherry paradajky
300 g špaldovo pohánkové cetoviny
Cibuľku na drobno nakrájame a orestujeme na sezamovom oleji. Keď bude cibuľka zlato žltá pridáme nakrájaný tempeh a orestujeme.
Dáme si variť vodu na cestoviny.
Nalejeme 410 g paradajkovej pasaty. Posolíme a necháme prejsť varom. Medzitým si nakrájame cherry paradajky, iba tak na polovicu. Pridáme do panvice. Na záver dochutíme s bazalkou a 1PL lahôdkového droždia.
Na aké suroviny nedám dopustiť?
Skutočne zdravé a čisté potraviny sú základom každého jedla. Pri výbere dbám najmä na čerstvosť surovín a osvedčených dodávateľov.

Chcete sa naučiť žiť zdravo?
Profesionálni lektori pripravení odovzdať vám svoje know-how.
Zobraziť kurzymedzitým sa nám varí voda na cestoviny. Prisáme 1pl homalájskej soli a vysypeme sáčok cestovín.Po uvarení (ja mám rád také alldente), zliate cestoviny pridáme do veľkej panvice s pasattou. Dobre premiešame.
RAW parmezán si pripravíme v mixéry na suché mletie. 100g kešu a 100g lahôdkového drožia spolu s 1čl himalájskej soli, Všetko spolu zmixujeme.
Na tanieri posypeme RAW parmezánom.
Dobrú chuť!
Tibor