Čo budeme potrebovať

1 veľká cibuľa

2pl sezamového oleja

Tempeh

410g Pasatta

250g cherry paradajky

300 g špaldovo pohánkové cetoviny

himalájska soľ

bazalka

100g kešu

100g lahôdkové droždie

Cibuľku na drobno nakrájame a orestujeme na sezamovom oleji. Keď bude cibuľka zlato žltá pridáme nakrájaný tempeh a orestujeme.

cestoviny

Dáme si variť vodu na cestoviny.

Nalejeme 410 g paradajkovej pasaty. Posolíme a necháme prejsť varom. Medzitým si nakrájame cherry paradajky, iba tak na polovicu. Pridáme do panvice. Na záver dochutíme s bazalkou a 1PL lahôdkového droždia.

Na aké suroviny nedám dopustiť?

Skutočne zdravé a čisté potraviny sú základom každého jedla. Pri výbere dbám najmä na čerstvosť surovín a osvedčených dodávateľov.

Chcete sa naučiť žiť zdravo?

Profesionálni lektori pripravení odovzdať vám svoje know-how.

Zobraziť kurzy

cestoviny1

medzitým sa nám varí voda na cestoviny. Prisáme 1pl homalájskej soli a vysypeme sáčok cestovín.Po uvarení (ja mám rád také alldente), zliate cestoviny pridáme do veľkej panvice s pasattou. Dobre premiešame.

cestoviny2

RAW parmezán si pripravíme v mixéry na suché mletie. 100g kešu a 100g lahôdkového drožia spolu s 1čl himalájskej soli, Všetko spolu zmixujeme.

cestoviny-3

cestoviny4

cestoviny5

cestoviny6

Na tanieri posypeme RAW parmezánom.

Dobrú chuť!

Tibor