Potrebujeme:

baklažan 1

2 baklažány

2 červené cibuľe

2 červené papriky

2 strúčiky cesnaku

1 cuketu

pesto z medvedieho cesnaku

himalájska soľ

Takže máme ingrediencie a ideme na to:

2 baklažány najkrájáme na krúžky, osolíme, necháme pár minút odstáť a orosenú prebitočnú vodu na baklažáne usušíme. Zopakujeme to isté z druhej strany a nakrájame na hrubšie hranolky. Pridáme 2 červené cibule pokrájané na polkrúžky, 2 červené papriky a cuketu nakrájané na hrubšie krúžky, prelisované 2 strúčiky cesnaku. Zamiešame s pestom z medvedieho cesnaku kúpiť na eshope, osolíme.

baklaž 1Dáme piecť na vymastený plech so sezamovým olejom na teplotu 220C. Podávame s nakrájanou paradajkou a raw parmezánom. Môžeme pridať na koniec petržlenovú vňať.

 

 

baklaž 3 baklaž 2