Potrebujeme:
2 baklažány
2 červené cibuľe
2 červené papriky
2 strúčiky cesnaku
1 cuketu
pesto z medvedieho cesnaku
himalájska soľ
Takže máme ingrediencie a ideme na to:
2 baklažány najkrájáme na krúžky, osolíme, necháme pár minút odstáť a orosenú prebitočnú vodu na baklažáne usušíme. Zopakujeme to isté z druhej strany a nakrájame na hrubšie hranolky. Pridáme 2 červené cibule pokrájané na polkrúžky, 2 červené papriky a cuketu nakrájané na hrubšie krúžky, prelisované 2 strúčiky cesnaku. Zamiešame s pestom z medvedieho cesnaku kúpiť na eshope, osolíme.
Dáme piecť na vymastený plech so sezamovým olejom na teplotu 220C. Podávame s nakrájanou paradajkou a raw parmezánom. Môžeme pridať na koniec petržlenovú vňať.