Jednoduché a veľmi rýchle jedlo, ktoré si čerstvé urobíte aj ráno do práce.
Wrapy:
400 g červenej papriky,kápie
270 g paradajok
2 PL olivového oleja kúpiť v eshope
2 PL psyllia kúpiť v eshope
himalájska soľ kúpiť v eshope
Papriku, paradajky pomixujeme. Pridáme olej a psyllium a ešte pomixujeme. Ochutnáme a podľa potreby prisolíme. Myslite na to, že sušením sa soľ zvýrazní. Pomixovanú zmes rozotrieme na fóliu sušičky a sušíme na 42 st. do vysušenia. Hrúbka pri rozotieraní je asi 7-8 mm.
Náplň:
400 g hrášku (čerstvého, alebo mrazeného, ktorý nebol tepelne upravený)
1 veľké avokádo
1 mladá cuketa
2-3 strúčiky cesnaku
1 ML čiernej himalájskej soli kúpiť v eshope
Rukola
Cuketu pokrájame na maličké kúsky. Avokádo iba trochu rozmačkáme a hrášok trochu posekáme v robote s nožmi v tvare S tak aby ostali kúsky. Roztlačíme cesnak a osolíme.
Túto zmes natrieme na wrapy, na ňu poukladáme rukolu ( pridá nám super pikantnú chuť k sladkému hrášku) a zavinieme.
Podávame studené. Výborný variant jedla na cestách. A do práce.
Dobrú chuť.