Korpus:
250 g čerstvých, jemne sušených  ďatlí  ( Sukkary datle kúpiť v eshope)
300 g  mandlí  kúpiť v eshope
1 PL lucumy kúpiť v eshope
Štipka soli
1 PL kokosového oleja kúpiť v eshope

Na korpus poukladáme rozkrojené kiwi tak, aby nám v kréme urobili mozaiku na reze

Krém citrónový
200g kešu namočených na 12 hod kúpiť v eshope
10 PL citrónovej šťavy( krém by mal byť veľmi citrónový lebo krém zo zeleného jačmeňa bude sladký)
3 PL raw agave  ….kúpite kúpiť v eshope
Voda podľa potreby
50g kakaového masla kúpiť v eshope

Kešu premyjeme, dáme do mixéra, pridáme citrónovú šťavu, agáve a mixujeme za priebežného prilievania vody do konzistencie jemne tekutej smotany. Pridáme kakaové maslo a do hladka vymixujeme. Krém zatiaľ odložíme,kým si pripravíme druhý.

Krém s jačmeňom
200g kešu namočených na 12 hod
3 PL raw agáve
Voda podľa potreby
1 PL zeleného jačmeňa( keď bude slabá farba, môžete pridať ) kúpiť v eshope
2 PL citrónovej šťavy
50g kakaového masla

Opakujeme postup ako pri prvom kréme plus zelený jačmeň pridáme na začiatku.

Krémy musia mať rovnakú konzistenciu, aby sa liali a keď ich budete striedavo prilievat na jedno miesto v strede vytvoria vám mozaiku.Na záver mierne poklepeme celou tortou o podložku,aby sa krém urovnal a unikli bublinky. Punc dokonalosti torte dáte pokreslením vlastného vzoru do krému ostrým predmetom, napr. špajlou.

Dáme stuhnúť do chladničky na niekoľko hodín.Najlepšie do ďalšieho dňa. Dezert spotrebujte max. do 4 dní.

Dobrú chuť

Andrea