1 karfiol ….
1 červená cibuľa
1/2 šálky olivového oleja kúpiť v eshope
1/4 šálky jablčného octu kúpiť v eshope
2 strúčiky cesnaku
1/2 PL agáve kúpiť v eshope
himalájska soľ kúpiť v eshope
pažitka
Postup:
Karfiol si nakrájajte na kúsky aké vám budú vyhovovať….ani moc malé, ani moc veľké, aby nasiakla aj marináda a pri tom nezmäkkol karfiol. Cibuľu nakrájajte na polovičné kolieska. Všetko premiešame s marinádou a necháme aspoň 3-4 hodinky marinovať. Občas premiešame……môj tip: občas ochutnajte a podľa chuti môžete skrátiť dobu marinovania.
Marinádu pripravíne s oleja, octu, soli, cesnaku (pretlačíme) a agáve.
Na záver primiešame čerstvú pažitku.
Dobrú chuť.
Andrea