1 karfiol ….

1 červená cibuľa

1/2 šálky olivového oleja kúpiť v eshope

1/4 šálky jablčného octu kúpiť v eshope

2 strúčiky cesnaku

1/2 PL agáve kúpiť v eshope

himalájska soľ kúpiť v eshope

pažitka

Postup:

Karfiol si nakrájajte  na kúsky aké vám budú vyhovovať….ani moc malé, ani moc veľké, aby nasiakla aj marináda a pri tom nezmäkkol karfiol. Cibuľu nakrájajte na polovičné kolieska. Všetko premiešame s marinádou a necháme aspoň 3-4 hodinky marinovať. Občas premiešame……môj tip: občas ochutnajte a podľa chuti môžete skrátiť dobu marinovania.

Marinádu pripravíne s oleja, octu, soli, cesnaku (pretlačíme) a agáve.

Na záver primiešame čerstvú pažitku.

Dobrú chuť.

Andrea