Tiež milujete čokoládu? Ja áno. Chcela som naozaj čokoládovo-čokoládovú tortu a tak som do nej natlačila tej čokolády a kakaa čo sa len dalo.

Korpus:

150 g kakaové kúsky (posekané kakaové boby)….kúpiť v eshope

100 g kešu ( namočené a dehydrované) kúpiť v eshope

100 g jemne sušené ďatle ( Sukary datle)…kúpiť v eshope

2 PL  raw agáve kúpiť v eshope

50 g 100% čokolády kúpiť v eshope

Najskôr si dajte roztopiť čokoládu vo vodnom kúpeli na 45 st.

Kakaové kúsky v mixéry  na jemno zomelieme. V robote s nožmi v tvare S  posekáme kešu, pridáme pomleté kakaové kúsky, agáve, ďatle a roztopenú čokoládu a spracujeme cesto.

Cesto vtlačíme do formy aj s okrajmi.

Krém:

150 g kešu

170 g masla z lieskových orieškov

1 banán

2 PL kakaa kúpiť v eshope

2PL raw agáve

Vanilka lusk ( vnútro) kúpiť v eshope

Voda podľa potreby

50 g 100% čokoládyčoko bomba 1

 

Kešu namočíme na 12 hod. a premyjeme. Dáme do mixéra  spolu s maslom, banánom, kakaom, vanilkou, agáve a postupne za stáleho mixovania pridávame vodu v takom množstve, aby vznikol hladký jemný krém. Potom pridáme kúsky  100% čokolády a zmixujeme. Krém natrieme rovnomerne na korpus. Vrch ozdobíme nastrúhanou čokoládou a dáme stuhnúť do chladničky. Doporučujem až do druhého dňa.

Verím, že po jednom kúsku sa dočkáte čokoládovej blaženosti.

Dobrú chuť.

Andrea