Domáci Chilli olej, výborný na dochutenie polievok, šalátov, ale aj štiav pre tých, čo majú radi občas pikantnú chuť a môžu si to pridať iba do svojej porcie na tanieri ( pre tých čo majú aj deti alebo  nejedia pikantné)…

Pripravíte si ho za pár minút a máte po ruke dlhú dobu niečo na zmenu chuti

Zohrejte si olivový kúpiť v eshope , alebo iný obľúbený olej na max. 42-45 st. a pridajte najemno nakrájané chilli papričky a nechajte macerovať.

Môžete skladovať pri izbovej teplote,ale dlhšie vydrží v chladničke, len je potom potrebné ho popredu vytiahnuť, aby nebol stuhnutý.

Andrea

Na aké suroviny nedám dopustiť?

Skutočne zdravé a čisté potraviny sú základom každého jedla. Pri výbere dbám najmä na čerstvosť surovín a osvedčených dodávateľov.

Chcete sa naučiť žiť zdravo?

Profesionálni lektori pripravení odovzdať vám svoje know-how.

Zobraziť kurzy