Domáci Chilli olej, výborný na dochutenie polievok, šalátov, ale aj štiav pre tých, čo majú radi občas pikantnú chuť a môžu si to pridať iba do svojej porcie na tanieri ( pre tých čo majú aj deti alebo nejedia pikantné)…
Pripravíte si ho za pár minút a máte po ruke dlhú dobu niečo na zmenu chuti
Zohrejte si olivový kúpiť v eshope , alebo iný obľúbený olej na max. 42-45 st. a pridajte najemno nakrájané chilli papričky a nechajte macerovať.
Môžete skladovať pri izbovej teplote,ale dlhšie vydrží v chladničke, len je potom potrebné ho popredu vytiahnuť, aby nebol stuhnutý.
Andrea
Na aké suroviny nedám dopustiť?
Skutočne zdravé a čisté potraviny sú základom každého jedla. Pri výbere dbám najmä na čerstvosť surovín a osvedčených dodávateľov.

Chcete sa naučiť žiť zdravo?
Profesionálni lektori pripravení odovzdať vám svoje know-how.
Zobraziť kurzy