500g šervenej ryže kúpiť na eshope
1 hlávka cesnaku
150 čiernej šošovice ( namočiť na 12 hod. a premyť, aby sa šošovica zbavila fytokyselín, inhibítrov klíčenia , ktoré nám škodia)
Himalajska soľ kúpiť na eshope
filtrovaná voda
Bazalkové pesto ( bazalka, olivový olej, cesnak, soľ)
Tamari kúpiť na eshope
Jablčný ocot nepasterizovaný kúpiť na eshope
Ja som dala variť do ryžovaru najsôr ryžu s cesnakom, posolila a keď sa trochu povarila pridala som šošovicu a uvarila do mäkka. Na záver som pridala trochu tamari, bazalkove pesto a jablčný nepasterizovaný ocot.
Navrstvila som šošovicu na kyslú kapustu a ozdobila šošovicovými klíčkami. Kyslá kapusta nám dodá probiotiká, cesnak prebiotiká, ryža a šošovica sacharidy a bielkoviny, klíčky vitamíny,minerálne látky a enzýmy.
Skvelý plnohodnotný a vyvážený obed.
Dobrú chuť.
Andrea
Na aké suroviny nedám dopustiť?
Skutočne zdravé a čisté potraviny sú základom každého jedla. Pri výbere dbám najmä na čerstvosť surovín a osvedčených dodávateľov.

Chcete sa naučiť žiť zdravo?
Profesionálni lektori pripravení odovzdať vám svoje know-how.
Zobraziť kurzy